A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад Годинівський ліцей Острицької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Звіт про проведення декади громадянської освіти

Дата: 17.05.2022 13:59
Кількість переглядів: 185

Звіт

про проведення декади громадянської освіти

в ОЗ Годинівський ліцей

з 04.05 по 14.05.2022 р.

Одним із пріоритетних напрямків виховної роботи в сучасній школі є громадянське виховання – процес формування свідомого громадянина, людини з притаманними їй особистісними якостями й рисами характеру, світоглядом і способом мислення, почуттями, вчинками та поведінкою, спрямованими на розвиток демократичного громадянського суспільства в Україні. Головна мета громадянського виховання – це підготовка молоді до життя у громадянському демократичному суспільстві, у взаємопов'язаному світі, визнання та прийняття цінностей, що виступають головними, визначальними для нашого суспільства, це формування громадянської позиції у кожного учня.

З 04.05.22 р. по 14.05.22 р . у ОЗ Годинівський ліцей  пройшла декада громадянської освіти в дистанційному режимі. В рамках декади було проведено ряд заходів, котрі передбачали виховання в учнівської молоді почуття патріотизму і відповідальності за збереження і примноження природних та культурних надбань нашої країни, сприяли розвитку свідомого ставлення до правових і суспільних норм.

Класні керівники 1-4 класів організували для своїх учнів віртуальні експрес-подорожі «Україна- європейська держава», «Парад країн Європи».

У 1-11 класах, класними керівниками було проведено виховні години на теми: «Цікаві факти про Євросоюз», «Я – член євроспільноти».

Вчителем громадянської освіти Ботлунг А.В. було проведено :

  • Інтерактивні онлайн-лекції «Європейський вибір України», «Історія створення Європейського союзу», для учнів 9-11 класів.
  • Онлайн-вікторина «Бути громадянином: права і обов’язки»
  • Онлайн-«Круглий стіл»: «Погляд молоді на сучасну Європу та майбутнє».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора